Český zázrak neprestáva udivovať: FOTO Snowboard, lyže a teraz... Ester Ledecká nemá limity!

Ester LedeckáEster Ledecká Zdroj: Športky Koláž – Facebook/Ester Ledecká; SITA/AP/Ina Fassbender

PRAHA – Ester Ledecká patrí k najpopulárnejším osobnostiam v Českej republike. Sympatická snoubordistka je športový multitalent, čo dokázala aj na nezabudnuteľnej olympiáde v Pjongčangu, kde okrem svojej tradičnej domény šokujúco ovládla aj lyžiarsku súťaž super-G, čím sa zapísala do olympijskej histórie. Zdá sa však, že rodáčka z Prahy má v repertoári aj ďalšiu športovú disciplínu.

Fenomenálny úspech Ester Ledeckej obletel športový svet a po olympiáde sa z 24-ročnej Češky stala celosvetová športová ikona. Ledecká sa venovala zjazdovému lyžovaniu aj v uplynulej sezóne a hoci výraznejšie úspechy nedosiahla, jej životný príbeh je jedinečný. Najnovšie zábery zo sociálnej sieti mladej reprezentantky naznačujú, že pred ňou stojí ďalšia veľká výzva.

Je všeobecne známe, že dcéra slávneho speváka Janeka Ledeckého má v sebe mimoriadne športové gény a medzi jej najobľúbenejšie športy patrí aj populárny windsurfing. Fotky, ktorými sa pochválila na Facebooku, obleteli celé Česko a fanúšikovia začali okamžite šíriť nekonečné špekulácie. Dvojnásobná olympijská víťazka trénuje na gréckej Lefkade a jej nádherné zanietenie pre športovú rozmanitosť si všimol aj výrobca známej značky i–99 Cesare Cantagalli, ktorý sa rozhodol podporiť mladú športovkyňu.

Ester Ledecká má k windsurfingu veľmi blízko, čo potvrdila aj statusom na sociálnej sieti: "Mám radosť ako malé dieťa," napísala Ledecká. Ktovie, možno ide o prvú lastovičku na ceste za ďalším neuveriteľným snom. Uvidíme niekedy českú legendu aj na letnej olympiáde? Odpoveď na túto otázku nám dajú už najbližšie mesiace, športový festival pod piatimi kruhmi štartuje už o rok v japonskom Tokiu.

Viac o téme: Ester Ledecká
  • Autor: © Zoznam/ps
  • FOTO: Koláž – Facebook/Ester Ledecká; SITA/AP/Ina Fassbender; Facebook/Ester Ledecká
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy