VIDEO Slovenskému šampiónovi debut v ruskej organizácii nevyšiel: Deák zaspal v prvom kole

Tomáš DeákTomáš Deák Zdroj: Ján Brychta

LODŽ - 30-ročný Tomáš Deák patrí k naším najskúsenejším a najlepším zápasníkom v zmiešaných bojových umeniach (MMA). Pýšiť sa môže titulom z ruskej organizácie Fight Nights Global či česko-slovenského Oktagonu. Šancu najnovšie dostal v ďalšej prestížnej ruskej organizácii ACA na galavečeri v poľskom Lodži.

Deák sa vo váhe do 61 kilogramov predstavil hneď v prvom zápase turnaja ACA 114, debut mu však nevyšiel a už v prvom kole bol fínskym súperom Mikaelom Silanderom ukončený na techniku gilotína. Slovenský šampión sa počas škrtenia síce nevzdal, ale postupne mu dochádzal kyslík a napokon na malý moment "zaspal" a rozhodca duel ukončil. Po 20 víťazstvách a 1 remíze tak Deákovi na konto pribudla 11 porážka v kariére. 

Na rovnakom turnaji sa predstavil aj ďalší bývalý šampión populárneho Oktagonu, ťažká váha Michal Martínek, ktorý proti evidentne väčšiemu súperovi predviedol fantastické prvé kolo a v závere bol blízko k víťazstvu, v druhom kole bol však dominantnejší Američan a českého borca ukončil po niekoľkých úderoch na zemi. 

Viac o téme: Michal Martínek Tomáš Deák
  • Autor: © Zoznam/Mg
  • FOTO: Ján Brychta
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy