Piqué vyprovokoval slovnú prestrelku: FOTO Ronaldov odkaz ho totálne zahanbil!

Cristiano Ronaldo a Gerard PiquéCristiano Ronaldo a Gerard Piqué Zdroj: SITA

MADRID - Rivalita nepozná žiadne hranice. Svoje o tom vedia najmä fanúšikovia dvoch najpopulárnejších španielskych veľkoklubov.

Najnovšia slovná prestrelka sa týka najväčšej hviezdy Realu Madrid. Cristiano Ronaldo však ochotne bránil svojho zamestnávateľa. Celú roztržku totiž vyprovokoval Gerard Piqué z konkurenčného tímu FC Barcelona.

Stopér kataláncov odpovedal na sociálnej sieti Twitter na otázky fanúšikov. Jedna z nich znela: „Akú skupinu by si si prial v Lige Majstrov? " 

A odpoveď? Nanajvýš provokatívna. „Určite by som chcel jednoduchú skupinu. Potom v osemfinále 3. mužstvo z Talianska (Rím), 8. mužstvo z Nemecka (Wolfsburg) vo štvrťfinále, 4. mužstvo z Anglicka v semifinále a všetky odvety ešte k tomu doma!"

Úplne do detailu  tak priblížil zápasový priebeh Realu Madrid v minuloročnej edícii Ligy majstrov. U opory FC Barcelona však táto cesta bieleho baletu až za vysnívanou trofejou vzbudzuje podozrenie.

Jeho slovné narážky sa dostali až ku Cristianovi Ronaldovi, ktorý okamžite reagoval: Všetko, čo mu môžem k tomu povedať je, aby sa pozrel na moju fotku, ktorú som dal na Facebook a Instagram." Portugalský kapitán sa v ten deň totiž stal najlepším futbalistom v Európe.

Piqué vyprovokoval slovnú prestrelku: Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA

Viac o téme: Cristiano Ronaldo FC Barcelona Real Madrid Gerard Piqué
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy